MusMik - aktuelle hold og tilmelding

Foreløbig plan for genåbning af MusMik

Publiceret: 19. maj. 2020

Det er endnu uvist om MusMik får lov at åbne for indendørshold fra 8. juni (fase 3 af genåbningen) eller fra fase 4 engang i august.

Vores foreløbige plan er at åbne:

Baby sommer hold udendørs fra onsdag d. 10. juni. Hold for 2-6 mdr, 6-11 mdr og på engelsk for 4-11 mdr babyer. Fra som 08.06 har vi tilladelse til at starte udendørs hold. I tilfælde af at folketinget undervejs ændrer i genåbningsplanerne, vil de resterede timer for holdet blive tilbagebetalt.

Hvis tilladt og forsvarligt at være indendørs fra 8. juni:

Søndags indendørs hold for 1, 2 og 3 årige over sommeren, fra 23. juni. Man kan vælge mellem at melde sig til hele holdet eller købe et klippekort til sommerperioden. Ved brug af klippekort skal man senest booke eller aflyse timen 2 døgn inden den aktuelle time afholdes. Ved mindre end 5 tilmeldte aflyses den aktuelle time. 

Vi regner med og håber på at kunne starte vores "normale" faste hold fra anden halvdel af august. 

Ved tilmelding til alle kommende hold vil holdbetalingen tidligst blive hævet ved holdstart. I tilfælde af at det ikke er tilladt for MusMik at starte op som planlagt vil vi enten aflyse de første timer (som der ikke vil blive trukket betaling for) eller aflyse hele holdet hvorved alle betalinger for holdet vil blive slettet.

Vi åbner først op for at klippekortstimerne kan bookes når der er kommet en melding om at vi må starte indendørshold. Betaling for klippekort hæves ligeledes først herefter.

MusMik - babyrytmik og musikalsk legestue