MusMik - aktuelle hold og tilmelding

Om MusMik

Marie Haxthausen
Marie Haxthausen, Cand. Musicae

Karina Mia Christiansen
Karina Mia Christiansen, Cand. Musicae

Anna Kjærsgaard
Anna Kjærsgaard,
Cand. Musicae


Marina Siani
Marina Siani ,
BA AM


Amalie Benzon
Amalie Benzon,
BA AM


MusMik Musikskole tilbyder musikundervisning og rytmik for børn og babyer i alderen 0 – 8 år.

MusMik er en forening, der drives og ledes af foreningens medlemmer og dens bestyrelse. Musikskolens daglige drift varetages af konservatorieuddannet musikpædagog Marie Haxthausen (Cand. Musicae).

MusMik byder velkommen i dejlige lyse lokaler i Ringstedgade 4 – tæt ved søerne på indre Østerbro.

MusMiks undervisere er alle højt kvalificerede, konservatorieuddannede musikpædagoger.

Marie Haxthausen er daglig leder og underviser hos MusMik. Herudover har hun undervist i musikpædagogik (børne og babyrytmik) på musikkonservatoriet (DKDM) hvor hun fortsat er løst tilknyttet. Hun er konservatorieuddannet musikpædagog med 12 års erfaring som underviser i børne- og baby musik/rytmik. Marie står desuden for MusMiks projekter med efteruddannelse af blandt andet børnehave og vuggestuepædagoger og har herudover afholdt børnerytmik workshop for Mestersangerne, Copenhagen Operafestival.

MusMik og Marie har som del i et større projekt, stået for efteruddannelse hos adskillige vuggestuer i Gentofte Kommune og efteruddannelse for børnehaven Spiren i Brabrand. Her med særlig fokus på integration af anden generations indvandrerbørn. Hun har desuden stået for MusMik arrangementer på Københavns-, Frederiksberg- og Gentofte Hovedbibliotek samt for Kulturhavn 2013.

Karina Mia Christiansen er konservatorieuddannet musikpædagog med en to årig overbygning som musikleder. Karina har gennem de seneste 12 år undervist i musik/rytmik på baby- og børnehold samt undervist børne-, ungdoms- og voksenkor foruden sang- og klaverelever.

Anna Kjærsgaard er konservatorieuddannet musikpædagog og har herudover en uddannelse som børneyoga- og mindfulnessinstruktør. Hun har de sidste 6 år undervist i musikalsk legestue og rytmik og arbejder desuden som korleder for både voksen- og børnekor. Anna har udgivet undervisningsmaterialet ”Her er jeg – sang, musik og yoga” i bog- og albumform.

Marina Siani kommer med varme anbefalinger fra musikkonservatoriet (DKDM) hvorfra hun har en bachelor i musikpædagogik. Hun er pt. i gang med sin kandidatuddannelse. Marina har undervist i musikalsk legestue og rytmik i 4 år og har herudover undervist børn og voksne i violin og bratsch de sidste 10 år.

Amalie Benzon kommer med varme anbefalinger fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, hvor hun er ved at færdiggøre sin kandidatuddannelse i musikpædagogik. Hun har undervist i rytmik og musikalsk legestue de sidste 5 år. Til dagligt underviser hun også i sang, klaver og guitar. Hun er uddannet danser og har undervist børn og voksne i dans og bevægelse de sidste 10 år. Herudover har Amalie en kirkesangeruddannelse fra Kirkemusikskolen. Hun har boet i Cuba, Brasilien og Spanien, hvor hun i længere perioder har studeret musik, dans og kultur.


TIP! Har du et barnebarn, en nevø, en niece eller et andet barn du vil forkæle med en stor og varig oplevelse? Giv et gavekort til MusMik!.

Klik her og læs mere om mulighederne.


Herunder kan du se en lille film, der viser hvordan undervisning og leg foregår hos MusMik:

MusMik - babyrytmik og musikalsk legestue