MusMik - aktuelle hold og tilmelding

Om MusMik

Marie Haxthausen
Marie Haxthausen, Cand. Musicae

Amalie Benzon
Amalie Benzon,
Cand. Musicae


Jenny Høilund
Jenny Høilund,
Cand. Musicae


MusMik Musikskole tilbyder musikundervisning og rytmik for børn og babyer i alderen 0 – 8 år.

MusMik er en forening, der drives og ledes af foreningens medlemmer og dens bestyrelse. Musikskolens daglige drift varetages af konservatorieuddannet musikpædagog Marie Haxthausen (Cand. Musicae).

MusMik byder velkommen i dejlige lyse lokaler i Ringstedgade 4 på indre Østerbro. Lokalerne er indrettet specifikt til rytmikundervisningen og ligger få minutters gang fra søerne og metrostop trianglen.

MusMiks undervisere er alle højt kvalificerede, konservatorieuddannede musikpædagoger.

Marie Haxthausen er daglig leder og underviser hos MusMik. Herudover har hun undervist de studerende på musikkonservatoriet (DKDM) i musikpædagogik. Hun er konservatorieuddannet musikpædagog med 16 års erfaring som underviser i børne- og baby musik/rytmik. Marie står desuden for MusMiks projekter med efteruddannelse af blandt andet børnehave og vuggestuepædagoger og har herudover afholdt børnerytmik workshop for Mestersangerne, Copenhagen Operafestival.

MusMik og Marie har som del i et større projekt, stået for efteruddannelse hos adskillige vuggestuer i Gentofte Kommune og efteruddannelse for børnehaven Spiren i Brabrand. Her med særlig fokus på integration af anden generations indvandrerbørn. Hun har desuden stået for MusMik arrangementer på Københavns-, Frederiksberg- og Gentofte Hovedbibliotek samt for Kulturhavn 2013.

Amalie Benzon er konservatorieuddannet musikpædagog og har undervist i rytmik og musikalsk legestue de sidste 9 år. Til dagligt underviser hun også i sang, klaver og guitar. Amalie er uddannet danser og har undervist børn og voksne i dans og bevægelse de sidste 14 år. Herudover har Amalie en kirkesangeruddannelse fra Kirkemusikskolen. Hun har boet i Cuba, Brasilien og Spanien, hvor hun i længere perioder har studeret musik, dans og kultur.

Jenny Høilund er uddannet Cand. Musicae i klassisk sang fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Hun har flere års erfaring med at undervise børn i rytmik og musikalsk legestue, og har en alsidig scenekunstnerisk karriere bag sig både som sanger, skuespiller, kapelmester og manuskriptforfatter. Jenny er desuden uddannet fagjournalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og arbejder freelance som skribent, videojournalist og podcastproducent for bl.a. Musiklærerforeningen.


TIP! Har du et barnebarn, en nevø, en niece eller et andet barn du vil forkæle med en stor og varig oplevelse? Giv et gavekort til MusMik!.

Klik her og læs mere om mulighederne.


Herunder kan du se en lille film, der viser hvordan undervisning og leg foregår hos MusMik:

MusMik - babyrytmik og musikalsk legestue